Lumag управлява силно оптимизиран експертно изграден уебсайт, като просто бъдете отбелязани на нашата дилърска карта с вашите данни за контакт ще увеличи вашето онлайн присъствие и ще насочи клиентите към вашата врата.

Втората част от това са youtube каналите на Lumag, които предлагат отлична възможност за клиентите да разгледат по-добре продуктите, преди да купят. Тъй като са в Youtube, те се намират много лесно при търсене в мрежата и са чудесни за привличане на клиенти към нас и следователно към вас!!!
За да станете дилър можете да се свържете с нас по телефона или чрез формата за контакт. Ние ще ви проверим като дилър, след което ще ви бъде предоставена информация за вход на дилър за уебсайта, който ще ви даде цените на дилъра.
Другият метод да станете дилър би бил, ако се свържем с вас, за да изпълним поръчка, ще ви бъде предложено намаление от продажбата, за да изпълните поръчката и да работите с клиента от този момент нататък.
Ние сме структурирали нашия бизнес по този начин, за да предоставим най-доброто както от световната интернет стойност, така и от местна експертна услуга.