Ние сме единственият вносител за България немската марка Lumag Germany .Специализирани сме в доставката на голямо разнообразие от машини за градината, строителството и строителната индустрия, включително Мини самосвали ( Мини дъмпери ), Виброплочи, хидравлични цепачки на дърва, Свредели, Процесори за рязане и цепене на дърва, Пердашки на бетон, Тренчери, Фрези за дънери, Дробилки на клони, Генератори, Тихи компресори и др.

Ние се гордеем с нашите задълбочени познания, отлично обслужване на клиентите и професионално качество и достъпна цена на нашите машини. Едно от нещата, което ни отличава от нашите конкуренти, е нашата изключителна следпродажбена услуга, която се осигурява от бързо развиващата се професионална дилърска мрежа.

Ние знаем значението на наличието на експертни ръце, които да ви напътстват през сглобяването, настройката, работата и поддръжката на вашата машина. Вашият местен дилър на Lumag също ще бъде на разположение, за да извърши обслужване или да поръчате резервни части като въздушни филтри, смазочни материали, аксесоари за продукти и др.


Зa Mашините LUMAG Germany
 
          Машините LUMAG Germany са немски, проектирани по най-високите изисквания. Всяка машина претърпява строги проверки за контрол на качеството и ще напусне склада в Бавария, само когато те са 100% удовлетворени, че отговарят на стандартите. Всички машини на LUMAG Germany отговарят на съответните изисквания на ЕС за безопасност и емисии и имат пълно поддръжка на резервни части.

Повечето LUMAG Germany машини имат Loncin двигатели. Loncin е един от най-големите производители на двигатели в света. Освен производството на двигатели с общо предназначение и двигатели за мотоциклети, Loncin произвежда и мотоциклети и разполага със собствен екип за моторни спортове.

През 2005 г. Loncin си партнира с BMW. Loncin вече произвежда 650cc едноцилиндров двигател на BMW и 350cc скутери двигатели с водно охлаждане. Освен това през 2015 г. бе открита фабрика на BMW в Завод C в Loncin.